Graag wil ik me even voorstellen.                          
Mijn naam is Erika van ’t Hart, woonachtig in Hoogblokland. Sinds 1998 ben ik met veel plezier werkzaam als schoonheids-specialiste. Eerst parttime naast mijn baan en vanaf 2005 fulltime. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Berber Hoogkamer in Utrecht.

Ik werk in de salon met de producten van Malu Wilz. De huidverzorgingsproducten van Malu Wilz vinden hun basis in plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. Met deze Skin Care producten is de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Geniet ook thuis van de verzorgende crèmes en hydraterende gels. Alle producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

U bent welkom voor complete gezichtsbehandelingen maar ook voor het epileren van de wenkbrauwen of voor harsen kunt u natuurlijk een afspraak maken.

Ook ben ik gespecialiseerd in het definitief ontharen dmv IPL, plasmalite. Dames stelt u eens voor: uw oksels, bikinilijn en benen nooit meer hoeven te ontharen; hoe heerlijk klinkt dat? Of heren; schaamt u zich voor overmatige lichaamsbeharing? Plasmalite is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht (IPL) effectief worden gecombineerd. Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake en kijk wat er mogelijk is.

Ik hoop u snel persoonlijk te mogen begroeten.

 

Erika van ’t Hart
Uw Schoonheidsspecialiste