Permanent ontharen


 Terug 

Stelt u zich eens voor: haargroei op bovenlip, kaaklijn, in oksels en de bikinilijn definitief verwijderen. Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald moeten worden zijn nu voorgoed verleden tijd!

Enig idee hoeveel tijd u hebt besteed aan gedoe met scheerapparaten en epileren? En hoeveel geld u intussen hebt uitgegeven aan crèmes en andere oplossingen? En hoeveel pijn u voor lief moest nemen bij methodes zoals harsen en elektrolyse?

a Casa Mia heeft nu een definitieve, pijnloze methode om u permanent van overtollige en/of ongewenste haargroei te verlossen. Sterker: ook van gevoelig ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen hoeft u geen last meer te hebben. Te mooi om waar te zijn, denkt u? Toch niet: met Plasmalite™ wordt het allemaal werkelijkheid.

Schoonheidssalon a Casa Mia gebruikt de modernste technologie om ongewenste haargroei aan te pakken: PlasmaliteTM.

Plasmalite is de derde generatie op licht gebaseerde haarverwijderingssystemen. Het combineert alle voordelen van een laser en van een sterk pulserend licht in 1 systeem.
Plasmalite is geschikt voor de meeste huidtypes en haarkleuren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en de plaats van de haargroei. Cliënten waarbij het haar voldoende pigment bevat zijn gemiddeld na 8 behandelingen tevreden met het resultaat (maximaal 80% haarvermindering is haalbaar). In sommige gevallen kan dit afwijken. Oorzaak: man/vrouw, familie/ras, gezicht/lichaam, ziekte/gezondheid en zeker medicijnen of hormoonstoringen. UV-bestraling door zon of zonnebank dient tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de gehele behandelperiode te worden vermeden. Dit geldt ook voor het gebruik van zelfbruinende creme’s. Tevens worden (behaarde) moedervlekken tijdens de behandeling afgedekt. Bovengenoemde maatregelen zijn noodzakelijk om verbranding te voorkomen.

In een gratis intakegesprek worden alle aspecten van deze methode uitgelegd en wordt gekeken of de methode voor u geschikt is.

Tijdens het intakegesprek wordt samen met u een standaardforumulier ingevuld, om vast te stellen of de methode voor u geschikt is. De intakeformulieren die worden gebruikt kunt u hier inzien:

Lees voor de eerste behandeling a.u.b. ook ons Cliëntenadvies - Plasmalite ontharingsbehandelingen en de Cliëntverklaring.


Zo werkt een Plasmalite™ behandeling
Op de te behandelen huid wordt een laagje verkoelende gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht en houdt tevens de huid koel. Het huidgedeelte met gel wordt vervolgens ‘belicht’, waarbij steeds een korte lichtflits wordt gegeven. Na de behandeling is het verschil niet meteen zichtbaar, maar het effect is onmiskenbaar. Na twee tot drie weken zal veel van het behandelde haar verdwenen zijn. 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid van de haargroei en van de plaats waar het haar zich bevindt. De eerste drie behandelingen hebben het meest zichtbare effect. Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig. Uw specialist zal u daarover adviseren. Uiteraard bepaalt u zelf na iedere behandeling of u verder wilt gaan of niet. Behandelingen duren overigens niet lang. Het verwijderen van overtollig gezichthaar bijvoorbeeld, duurt vaak niet meer dan een paar minuten.

Wat voelt u van de behandeling?
De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen enigzins rood worden of licht opzwellen. Deze kleine ongemakken zullen na een paar uur echter zijn verdwenen. Terug